[RECENSION]

Click & Grow Smart Garden 3 - Teknikveckan

4/5
May 05, 2020

Den smarta inomhusodlingen Click & Grow förändrar spelplanen för alla som tidigare har kämpat med att hålla växter vid liv. Det idiotsäkra systemet finns i två storlekar - en med plats för tre växter och en större version med nio platser. Medan modellen med nio platser är mer populär, är den med tre platser perfekt för dem med begränsat köksutrymme.

Det som skiljer Click & Grow från mängden är dess förmåga att tillhandahålla den perfekta mängden vatten och ljus till dina växter, vilket säkerställer att de trivs med minimal ansträngning från din sida. Att se dina små gröna bebisar växa ger en känsla av stolthet och ansvar, eftersom du själv noggrant övervakar vattennivåerna och justerar LED-lamporna för att tillgodose deras tillväxt.

Processen är otroligt enkel och det är nästan omöjligt att misslyckas. Med ett brett utbud av frön tillgängliga, från salladsgrönsaker och chilipeppar till örter och blommor, kan du skapa din egen miniträdgårdsoas direkt i ditt hem. De enda mindre nackdelarna är den något plastiga känslan och oförmågan att exakt styra lampans timing (även om en smart plugg kan lösa detta).

Även om Click & Grow kanske inte sparar dig en förmögenhet på grönsaker, är det en trevlig och självtillfredsställande upplevelse som ger en touch av grönska och liv till alla utrymmen. LED-lamporna ger riklig belysning, så det är bäst att synkronisera deras 16-timmars på / 8-timmars av-cykel med din naturliga dag- och nattrytm.

Sammanfattningsvis är Click & Grow en fantastisk produkt för alla som vill lägga till lite grönt i sitt liv utan att behöva stressa med traditionellt trädgårdsarbete. Dess idiotsäkra system och förtjusande resultat gör den till en värdefull investering för både nybörjare och erfarna växtentusiaster.

Texten ovan är en sammanfattning av recensionen från Teknikveckan.se
Läs hela recensionen här

[DELA]

Om Click & Grow

Click & Grow är ett estniskt företag som grundades 2009 av Mattias Lepp, som inspirerades av en NASA-rapport om odling av växter i rymden. Företagets mission är att hjälpa människor att uppleva fördelarna med trädgårdsarbete, även i hektiska stadsmiljöer. Click & Grow utvecklar smarta trädgårdar som automatiskt tar hand om bevattning, ljus och näringsämnen, så att användarna enkelt kan odla växter inomhus året runt. Eftersom över hälften av världens befolkning bor i städer och många rapporterar höga stressnivåer, vill Click & Grow överbrygga klyftan mellan det moderna livet och naturen. Deras smarta trädgårdar gör det möjligt för människor att njuta av färska, smakrika produkter och de terapeutiska fördelarna med växter, såsom förbättrad luftkvalitet och minskad ångest, från bekvämligheten av sina hem.