[RECENSION]

Click & Grow Smart Garden 9 Pro - Teknikveckan.se

4/5
Jun 28, 2022

Click & Grow Smart Garden 9 Pro låter dig uppleva glädjen och fördelarna med hemmaodling i ditt eget kök, utan behovet av en trädgård. Denna eleganta och moderna enhet utnyttjar avancerad teknik för att göra det enkelt och givande att odla dina egna färska örter och grönsaker.

Installationen är en barnlek - du behöver bara snäppa ihop några delar, placera de förplanterade kapslarna och låta den smarta trädgården sköta resten. Mobilappen som medföljer ger praktiska odlingstips och håller koll på dina växters utveckling.

Tack vare den inbyggda vattentanken, LED-belysningen med automatisk timer och frökapslarna som är optimerade för tillväxt, skapar Smart Garden den perfekta kontrollerade miljön för dina växter att frodas inomhus. Inom kort kan du skörda smakrik basilika, frasig sallad, saftiga körsbärstomater och mycket mer.

Att odla och äta dina egna grödor ger dig en meningsfull koppling till din mat. Det är tillfredsställande att vårda växter från frö till skörd. Och det känns bra att veta att dina hemmaodlade örter och grönsaker är färska, superlokala och fria från bekämpningsmedel.

Smart Garden 9 Pro är både lärorik och engagerande för hela familjen. Barnen kommer att älska att få lära sig hur mat odlas. För upptagna yrkesverksamma är det en avkopplande hobby och ett miljövänligt sätt att tillföra lite grönskande fräschör i hemmet.

Även om initialkostnaden kan kännas lite hög, är glädjen i att alltid ha färska örter och grönsaker nära till hands ovärderlig. För alla som bor i stan, jobbar på kontor eller vill odla smartare snarare än hårdare, erbjuder Click & Grow Smart Garden 9 Pro en givande och smakfull upplevelse av inomhusodling. Både dina smaklökar och dina krukväxter kommer att tacka dig.

Texten ovan är en sammanfattning av recensionen från Teknikveckan.se
Läs hela recensionen här

[DELA]

Om Click & Grow

Click & Grow är ett estniskt företag som grundades 2009 av Mattias Lepp, som inspirerades av en NASA-rapport om odling av växter i rymden. Företagets mission är att hjälpa människor att uppleva fördelarna med trädgårdsarbete, även i hektiska stadsmiljöer. Click & Grow utvecklar smarta trädgårdar som automatiskt tar hand om bevattning, ljus och näringsämnen, så att användarna enkelt kan odla växter inomhus året runt. Eftersom över hälften av världens befolkning bor i städer och många rapporterar höga stressnivåer, vill Click & Grow överbrygga klyftan mellan det moderna livet och naturen. Deras smarta trädgårdar gör det möjligt för människor att njuta av färska, smakrika produkter och de terapeutiska fördelarna med växter, såsom förbättrad luftkvalitet och minskad ångest, från bekvämligheten av sina hem.