[RECENSION]

Click & Grow Smart Garden 3 - Mats Lundgren Blogg

9/10
Jun 28, 2017

Click and Grow Smart Garden är en förtjusande lösning för inomhusodling som ger stadsbor en grön touch året runt. Denna smart utformade odlingslåda gör att du kan odla dina egna örter, minitomater och till och med jordgubbar mitt i vintern, nästan helt på egen hand.

Med sin snygga och eleganta design är Smart Garden en attraktiv blickpunkt i alla rum. Den inbyggda LED-lampan ger växterna 16 timmars dagsljus, vilket säkerställer optimala tillväxtförhållanden oavsett årstid. Trots att enheten är påslagen under långa perioder är den energieffektiv och förbrukar endast 6 W.

Att installera Smart Garden är en barnlek. Sätt bara i de försådda växtkapslarna, fyll på vattenbehållaren och låt enheten sköta resten. Den flytande indikatorn gör det enkelt att övervaka vattennivån och påminner dig om att fylla på ungefär var 14:e dag. De genomskinliga plastlocken skapar en växthuseffekt tills de första skotten dyker upp.

Recensenten testade basilika, minitomater och jordgubbar samtidigt, med imponerande resultat. Basilikan var först att mogna, följt av tomaterna, medan jordgubbarna tog lite längre tid. Appen, även om den inte är nödvändig, ger intressant information om varje växts tillväxtvanor.

Sammanfattningsvis är Click and Grow Smart Garden en fantastisk lösning för dem som vill njuta av färska, egenodlade produkter året runt, särskilt för stadsbor med begränsat utomhusutrymme. Dess användarvänlighet, attraktiva design och energieffektivitet gör den till en värdefull investering för alla som vill lägga till ett livfullt, levande element till sin heminredning samtidigt som de skördar frukterna av sin egen småskaliga odling.

Texten ovan är en sammanfattning av recensionen från Mats Lundgren Blog
Läs hela recensionen här

[DELA]

Om Click & Grow

Click & Grow är ett estniskt företag som grundades 2009 av Mattias Lepp, som inspirerades av en NASA-rapport om odling av växter i rymden. Företagets mission är att hjälpa människor att uppleva fördelarna med trädgårdsarbete, även i hektiska stadsmiljöer. Click & Grow utvecklar smarta trädgårdar som automatiskt tar hand om bevattning, ljus och näringsämnen, så att användarna enkelt kan odla växter inomhus året runt. Eftersom över hälften av världens befolkning bor i städer och många rapporterar höga stressnivåer, vill Click & Grow överbrygga klyftan mellan det moderna livet och naturen. Deras smarta trädgårdar gör det möjligt för människor att njuta av färska, smakrika produkter och de terapeutiska fördelarna med växter, såsom förbättrad luftkvalitet och minskad ångest, från bekvämligheten av sina hem.